AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni çanta aldığını görmek

Kahve falında yeni çanta aldığını görmek

Kahve falında yeni çanta aldığını görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine işarettir.

Kahve falında yeni çanta aldığını gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizle ilişkilerinizde ise problemler yaşanabilir.

Kahve falında yeni bir çanta aldığını görmek uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeni çanta aldığını görmek kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına, küskünlük yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında birinden çanta aldığını görmek hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, sürekli tartışacağına delalet eder.

Kahve falında çanta hediye aldığını görmek kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına, bol muhabbette kalacağına delalet eder.

Kahve falında mavi çanta aldığını görmek kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına delalet eder.

Kahve falında kol çantası aldığını görmek keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine işaret eder.

Kahve falında siyah çanta aldığını görmek çok üzüntü duyulacağına, ününü ülke dışına taşıyacağına delalet eder.

Kahve falında çanta satın aldığını görmek ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir