AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni alınmış çanta görmek

Kahve falında yeni alınmış çanta görmek

Kahve falında yeni alınmış çanta görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, nice noksanlık içinde olduğuna, ekmeğinin verimli olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeni alınmış çanta gördüyseniz:

  • İş arkadaşlarınız, meslektaşlarınız ya da yakın çevrenizdeki kişiler önemsiz konular üzerinde anlaşmak amacıyla fazla zaman kaybetme eğiliminde olabilir.

Kahve falında yeni alınmış çanta görmek güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine, hafifleyeceğine, şifa bulacağına yorulur.

Kahve falında yeni alınan ev görmek hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine inanılır.

Kahve falında yeni alınmış ev görmek hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında yeni alınmış kıyafet görmek sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, saygınlığına leke sürüleceğine delalettir.

Kahve falında yeni alınan ayakkabı görmek çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, işlerin bu yüzden epey aksayacağına tabir olunur.

Kahve falında yeni alınan ayakkabıyı kaybetmek çok büyük miktarda paralar kazanacağına, eksik olan yanının tamamlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeni alınmış ayakkabı görmek şansın yaver gideceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına delalettir.

Kahve falında yeni alınmış araba görmek yaptığı işlerin küçümseneceğine, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir