AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni siyah çanta görmek

Kahve falında yeni siyah çanta görmek

Kahve falında yeni siyah çanta görmek prestij kazanacağına, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, bu sebeple çok büyük sıkıntılara gireceğine ve işlerini toparlamak için kendisini yıpratacağına, ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına rivayet eder.

Kahve falında yeni siyah çanta gördüyseniz:

  • Sağlığınızı, ticari ilişkilerinizi veya duygusal yaşamınızı ilgilendiren konularda bazı endişeleriniz olabilir.

Kahve falında yeni siyah çanta görmek üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, ün salacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeni çanta aldığını görmek parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında yeni çanta görmek olaylı günler geçireceğine, yüksek moral sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeni deri çanta görmek çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni bir çanta görmek insanlara iyilik yapmaya, onlar tarafından yüceltileceğine işaret eder.

Kahve falında yeni çantalar görmek sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeni kol çantası almak her koşulda Allah yolundan yürüyeceğine, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeni bir çanta almak şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir