AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni çanta takmak

Kahve falında yeni çanta takmak

Kahve falında yeni çanta takmak çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, hayırlı işler yapacağına, hayırlı kişiler ile tanışacağına, kendini dünya malları edinmeye vereceğine, onları kendi gözünden bile sakınacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında yeni çanta takmak gördüyseniz:

  • Biraz geri planda kalıp neler olup bittiğini veya ortaya çıkan durumları gözlemlemenizde fayda var.

Kahve falında yeni çanta takmak iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine, aniden hayatına girecek bu insan sayesinde duygularında pek çok değişimi aynı anda yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz çanta takmak helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında okul çantası takmak ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çanta takmak sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sırt çanta takmak verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, özellikle uzun zamanlar kişinin el açıp dua ettiği, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına delalettir.

Kahve falında mavi çanta takmak hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına işarettir.

Kahve falında kırmızı çanta takmak eksik olan yanının tamamlayacağına, onunla kardeşten daha yakın olacağına delalettir.

Kahve falında siyah çanta takmak geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir