AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni bir çanta görmek

Kahve falında yeni bir çanta görmek

Kahve falında yeni bir çanta görmek çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, fal sahibinin sıkıntılarından, zorluklarından ve çektiği zahmetten kurtulup, rahat bir nefes alacağına, onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına, işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine rivayet eder.

Kahve falında yeni bir çanta gördüyseniz:

  • Kelimelerinizi dikkatli kullanmanız gerekiyor.

Kahve falında yeni çanta satın almak yakaladığı bu şansın garanti olacağına, sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeni bir çanta almak köşeye sıkıştıracağına, iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni çanta takmak dertlerin kısa zamanda biteceğine, hayatının istediği gibi ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında yeni çanta hediye almak kendisine olan güvenini tazeleyeceğine, çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeni çantalar görmek çevresindeki insanları kötü işler için kullanacağına, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeni kol çantası görmek aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına, çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni çanta almak sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, kazançlı işlere girileceğine işarettir.

Kahve falında yeni alınmış çanta görmek çektiği sıkıntıların son bulacağına, her zaman ailesinin dualarını alarak yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir