AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabı alıp giymek

Kahve falında ayakkabı alıp giymek

Kahve falında ayakkabı alıp giymek umudunu yitirdiği konuların ilerleme ve iyileşme göstereceğine, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine yorulur.

Kahve falında ayakkabı alıp giymek gördüyseniz:

  • Parlak plan veya projeleriniz olabilir ya da gelecek ön görüleriniz takdire değer olabilir.

Kahve falında yeni ayakkabı alıp giymek moralinin, keyfinin yerine geleceğine, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına rivayet eder.

Kahve falında ayakkabı alıp giymek deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ele güne muhtaç olacağına yorulur.

Kahve falında ayakkabı satın almamak böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine yorulur.

Kahve falında ayakkabı almaya çalışmak ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayakkabı alırken görmek şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine, borçlanarak bazı işlere atılacağına alamet eder.

Kahve falında ayakkabı almayı görmek isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı almayı unutmak onları memnun eden davranışlar sergileyeceğine, ün sahibi birisi olunacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elbise alıp giydiğini görmek maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir