AnaSayfa / Genel / Kahve falında bahçede deve görmek

Kahve falında bahçede deve görmek

Kahve falında bahçede deve görmek zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına, böylece çok büyük başarılar kazanacağına, hayatının bir anda cennete döneceğine, bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında bahçede deve gördüyseniz:

  • Veya başkalarının manipülatif hareketleri ya da tahrikleri yanlış kararlara veya imzalara neden olabilir.

Kahve falında bahçede deve görmek kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gelinlikle deveye binmek kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine, kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında deveyle yürümek sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında büyük bir deve görmek evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında devenin kesildiğini görmek düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna, maddi açıdan borçların ödeneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü deve görmek yol göstereceğine, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına rivayet eder.

Kahve falında denizde deve görmek arzu ve isteklerine kavuşacağına, üzüleceğine, yıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında devenin altında kalmak evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir