AnaSayfa / Genel / Kahve falında deveyle yürümek

Kahve falında deveyle yürümek

Kahve falında deveyle yürümek eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, iş konusunda değişiklikler yapılacağına, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında deveyle yürümek gördüyseniz:

  • Belli kararlar almadan önce, yeni gelişmelerin ortaya çıkmasına izin vermelisiniz.

Kahve falında deveyle yürümek sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında devenin yürüdüğünü görmek herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına ve kendisi gibi insanlara destek vereceğine, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine işaret eder.

Kahve falında deve üstünde gezmek mutlu olmanın yollarını bulacağına, işlere burnunu sokan insanlar olacağına inanılır.

Kahve falında deve gezdirmek kötü günleri arkasında bırakacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yürüyen deve görmek aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine işarettir.

Kahve falında devenin üstünde görmek çok başarılı ve ses getiren bir firma sahibi olacağına, keyfine ve kafasına göre yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında deve yatırmak kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına, ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına inanılır.

Kahve falında çok büyük deve görmek zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir