AnaSayfa / Genel / Kahve falında devenin kesildiğini görmek

Kahve falında devenin kesildiğini görmek

Kahve falında devenin kesildiğini görmek o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, daha fazla kazanç elde edeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, rahatsızlıkların şifa bulacağına, çocuk sahibi olunacağına, istediği gibi bir hayata kavuşacağına işarettir.

Kahve falında devenin kesildiğini gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki herkes telaş içerisinde aceleyle hareket ederken, siz, mantık faktörünü elinizden bırakmadan ilerleyebilirsiniz.

Kahve falında deve kesilmesini görmek sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine işaret eder.

Kahve falında deve kesildiğini görmek çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bu durum sayesinde iş hayatının da düzene gireceğine, yatırımların heba olacağına işaret eder.

Kahve falında deve kesilmesi görmek kolaylıklarla karşılaşacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, mevki edineceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine inanılır.

Kahve falında devenin kesildiğini görmek aile hayatında sevinileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında deve satın almak başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz deve kuşu görmek adeta sinirden küplere bineceğine, kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine tabir olunur.

Kahve falında deveci armut görmek mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına alamet eder.

Kahve falında deniz ve deve görmek âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir