AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük bir deve görmek

Kahve falında büyük bir deve görmek

Kahve falında büyük bir deve görmek atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında büyük bir deve gördüyseniz:

  • Yaratıcı fikirlerinizi paylaşmanız aradığınız güven ortamını oluşturmanıza yardım edebilir.

Kahve falında büyük bir deve görmek çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine işaret eder.

Kahve falında çok büyük deve görmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine yorulur.

Kahve falında büyük deve görmek verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, istediği gibi yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında devenin yattığını görmek gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında deveye yemek yedirmek mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine delalettir.

Kahve falında deve eti kesmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, fırsatların ardı ardına gelmesi üzerine hayatına çok daha farklı bir şekilde yön vereceğine tabir olunur.

Kahve falında deveyi kesmek kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında deniz ve deve görmek işe zorla gidip geleceğine, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, işlerinin yolunda gideceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir