AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü deve görmek

Kahve falında ölü deve görmek

Kahve falında ölü deve görmek ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, haneye bereket geleceğine, dost çevrenizin genişleyeceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, iyilik bulacağına, şifa edineceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, artık hep ileriye ve önüne bakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü deve gördüyseniz:

  • Parasal problemlerinizin üstesinden gelebilmek için dostlarınızdan biraz yardım isteyebilirsiniz.

Kahve falında deve ölüsü görmek zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, Allah yolunda ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında ölü deve görmek zor günlerin sona ereceğine, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine delalet eder.

Kahve falında ölü devekuşu görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, onların güvenini sarsacağına işaret eder.

Kahve falında deve kesilmesi görmek yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına delalettir.

Kahve falında kabede deve görmek kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, yaptığı iş ile başarılı olacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz develer görmek sıkıntılarının günden güne artacağına, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına yorulur.

Kahve falında deve derisi görmek en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına, çok üzüntü duyulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında deve ve aslan görmek maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına, bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan fal sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir