AnaSayfa / Genel / Kahve falında bahçede çukur görmek

Kahve falında bahçede çukur görmek

Kahve falında bahçede çukur görmek okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına, büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bahçede çukur gördüyseniz:

  • Sosyal faaliyetlere katılımınız arttıkça farklı konulardaki ilerlemenizde hızlanabilir veya önünüzde farklı olanaklar oluşabilir.

Kahve falında bahçede çukur görmek sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine, bunu şeref sayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çukurda ev görmek kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında arabanın çukura düştüğünü görmek yanlış yatırımlar yapacağına, sıhhat ve moral bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ev içinde çukur görmek çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, insanların alım gücünün azalacağına inanılır.

Kahve falında derin bir çukur görmek ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, yıkılmasına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine, onlardan uzaklaşarak, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına işarettir.

Kahve falında ateşli çukur görmek mutluluk dolu haberler alınacağına, büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çukura düşmek ve çıkmak onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına inanılır.

Kahve falında çukurda uyumak endişelerini silip atacağına, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir