AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabanın çukura düştüğünü görmek

Kahve falında arabanın çukura düştüğünü görmek

Kahve falında arabanın çukura düştüğünü görmek edilen duaların kabul edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, çok büyük mutluluklar duyacağına, sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, geçim sıkıntısından kurtulacağına, elde bulunan imkânların artacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arabanın çukura düştüğünü gördüyseniz:

  • Duygularınızın bilinir olmasını sağlamanızda fayda var.

Kahve falında arabanın çukura düştüğünü görmek bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına, malının artmasını sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında derin bir çukura düştüğünü görmek darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine, kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına işarettir.

Kahve falında birini çukura düşerken görmek çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çukura düşüp çıktığını görmek çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına, yeni iş teklifleri alacağına alamet eder.

Kahve falında çukura düştüğünü görmek sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kardeşinin çukura düştüğünü görmek sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında arabayla çukura düştüğünü görmek yaptığı iş ile başarılı olacağına, yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine işaret eder.

Kahve falında çukura düşen birini kurtarmak istemediği halde borçlanacağına, yaşanan ayrılık ve hasret gibi duygulara çözüm bulunması için önayak olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir