AnaSayfa / Genel / Kahve falında ateşli çukur görmek

Kahve falında ateşli çukur görmek

Kahve falında ateşli çukur görmek çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, birlikte çok kazanç sağlayacak bir işe gireceklerine, fal sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve fal sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına, kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ateşli çukur gördüyseniz:

  • Hareketlerinizde kararlı bir tutum takınırsanız hedefe doğru başarıyla ilerleyebilirsiniz.

Kahve falında çukurda ateş görmek dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına rivayet eder.

Kahve falında ateşli çukur görmek sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında çamurlu çukura düşmek şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında derin bir çukur görmek ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında inşaat çukuruna düşmek bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, büyük adımlar atılacağına yorulur.

Kahve falında eşinin çukura düştüğünü görmek bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, bu sorunların aile hayatına yansımasından ötürü çok büyük tartışmalar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında eşilmiş çukur görmek anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında büyük bir çukur görmek elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, galibiyetlerinin de çoğalacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir