AnaSayfa / Genel / Kahve falında çukurda uyumak

Kahve falında çukurda uyumak

Kahve falında çukurda uyumak yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, başarılı bir kariyere ve çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntılarının geçeceğine, endişelerin biteceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve fal sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, falı kapatan kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çukurda uyumak gördüyseniz:

  • Yolculuklar esnasında bazı konularda vizyonunuzu geliştirebilirsiniz.

Kahve falında çukurda uyumak ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında evinin önünde çukur görmek güzelliklere rast gelineceğine, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çukur içinde su görmek maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine delalettir.

Kahve falında çukura düşmek çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına inanılır.

Kahve falında lam çukuru görmek kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çamur çukuruna düşmek kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine ve ortaya koymaya çalıştığı projelerin ve çalışmaların bazı kişiler tarafından baltalanacağına, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine ve kişiler arasında çok daha büyük bir bağın ortaya çıkacağına işaret eder.

Kahve falında birinin çukura düştüğünü görmek işlerin artacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine delalettir.

Kahve falında birini çukura düşerken görmek yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir