AnaSayfa / Genel / Kahve falında çukurda ev görmek

Kahve falında çukurda ev görmek

Kahve falında çukurda ev görmek kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, her istediğini elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, hayırsız olaylar yaşayacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine, kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına inanılır.

Kahve falında çukurda ev gördüyseniz:

  • Sizden yaşça küçük kişiler veya çocuklar kararlarınız üzerinde etkili olabilir.

Kahve falında ev içinde çukur görmek maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında çukurda ev görmek huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında çukura bakmak gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında evin içinde çukur görmek uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çukurlar görmek kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına, tazeleneceğine yorulur.

Kahve falında kendi mezar çukurunu görmek keyfin bozulacağına, el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında çukurda yürümek kişinin hayatına dair daha olumlu düşünceler geliştirip, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kanalizasyon çukuruna düşmek kazancının da azalacağına, çok hayırlı insan olunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir