AnaSayfa / Genel / Kahve falında yemyeşil tarla görmek

Kahve falında yemyeşil tarla görmek

Kahve falında yemyeşil tarla görmek iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok daha iyi kazançlar elde edeceğine, zor zamanlar yaşanacağına, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, aksi takdirde çaresiz kalacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına delalettir.

Kahve falında yemyeşil tarla gördüyseniz:

  • Sizden haber bekleyenler var.

Kahve falında yemyeşil buğday tarlası görmek zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına rivayet eder.

Kahve falında yemyeşil tarla görmek çok büyük zararlar edeceğine, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine yorulur.

Kahve falında yemyeşil ova görmek rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, fal sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine delalettir.

Kahve falında yemyeşil bir bahçe görmek ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına, güzel bir iş fırsatına inanılır.

Kahve falında yemyeşil bir yer görmek sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına işarettir.

Kahve falında yemyeşil nehir görmek çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yemyeşil bir göl görmek dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yemyeşil vadi görmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, yanlış anlaşılmalara mahal veren yaşantısına çeki düzen vermemesi halinde mevcut işinden de olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir