AnaSayfa / Genel / Kahve falında yemyeşil su görmek

Kahve falında yemyeşil su görmek

Kahve falında yemyeşil su görmek ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, özellikle yatırım ve iş konularında desteğe ihtiyaç duyulacağına, uzun zaman önce bitirilmiş olan borçların tekrar alınacağına, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine delalettir.

Kahve falında yemyeşil su gördüyseniz:

  • Ama, siz yaratıcı gruplara katılımda bulunmak isteyebilir, seminer, kurs, mesleki ziyaret, konferans türü aktivitelerde bulunabilirsiniz.

Kahve falında yemyeşil su görmek maddi açıdan borçların ödeneceğine, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yemyeşil bir bahçe görmek isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine delalettir.

Kahve falında yemyeşil bir orman görmek yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında yemyeşil ova görmek yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına rivayet eder.

Kahve falında yemyeşil tarla görmek çok başarılı olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, yeni bir adım atılacağına inanılır.

Kahve falında yemyeşil köy görmek bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, kişinin evlatlarının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yemyeşil deniz görmek yaptıklarıyla sorgulanacağına, Allah’ın kendisinden yana olacağına ve kişinin beklediğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine tabir olunur.

Kahve falında yemyeşil bahçe görmek yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir