AnaSayfa / Genel / Kahve falında yemyeşil nehir görmek

Kahve falında yemyeşil nehir görmek

Kahve falında yemyeşil nehir görmek hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına, kendini dünya malları edinmeye vereceğine, hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına ve hayırlı günler görüleceğine, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine, sorunlar altında ezileceğine yorulur.

Kahve falında yemyeşil nehir gördüyseniz:

  • Her zaman başkalarını düşünerek davranmak kolay olmayabilir.

Kahve falında yemyeşil nehir görmek sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, büyük bir tatsızlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yemyeşil köy görmek elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, ona mutluluk getireceğine işarettir.

Kahve falında yemyeşil tarla görmek yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, başarılı bir kişi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında yemyeşil ağaç görmek zarar edilen işlerin yoluna gireceğine, iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yemyeşil bir göl görmek hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında yemyeşil bir orman görmek deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, komşular tarafından kötülenileceğine işaret eder.

Kahve falında yemyeşil su görmek gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, bir şeyden zarar görmeye işaret eder.

Kahve falında yemyeşil bir bahçe görmek iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir