AnaSayfa / Genel / Kahve falında yemyeşil bir bahçe görmek

Kahve falında yemyeşil bir bahçe görmek

Kahve falında yemyeşil bir bahçe görmek falı kapatan kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, uzun yıllar yaşayacağına, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, ortak olarak gireceği bir işte kazanç sağlayacağına, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına, kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yemyeşil bir bahçe gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda çaba göstermenin karşılığını alabilirsiniz.

Kahve falında yemyeşil bir bahçe görmek ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında yemyeşil bahçe görmek hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına delalettir.

Kahve falında yemyeşil nehir görmek iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına delalettir.

Kahve falında yemyeşil bir orman görmek uzun süreli planlarda ciddi değişiklikler olacağından dolayı kişinin hesaplarında da karışıklıklar çıkacağına, elinin bollaşacağına yorulur.

Kahve falında yemyeşil bir göl görmek sıkıntıdan kurtulacağına, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yemyeşil vadi görmek anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında yemyeşil ova görmek zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında yemyeşil tarla görmek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir