AnaSayfa / Genel / Kahve falında yemyeşil bir yer görmek

Kahve falında yemyeşil bir yer görmek

Kahve falında yemyeşil bir yer görmek her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına, dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine, fal sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına, işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yemyeşil bir yer gördüyseniz:

  • Değerlendirmelerinizi yaparken en iyi tarafları kadar en kötü noktaları da görmeniz gerekiyor.

Kahve falında yemyeşil bir yer görmek onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine, borçların kısa sürede kapanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yemyeşil dağ görmek ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına işaret eder.

Kahve falında yemyeşil ova görmek kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine delalet eder.

Kahve falında yemyeşil su görmek gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında yemyeşil tarla görmek ekmeğinin de artacağına, yeni bir hayat kurulacağına delalet eder.

Kahve falında yemyeşil nehir görmek eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yemyeşil deniz görmek ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına, heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yemyeşil köy görmek fal sahibinin, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir