AnaSayfa / Genel / Kahve falında yemyeşil alan görmek

Kahve falında yemyeşil alan görmek

Kahve falında yemyeşil alan görmek zor da olsa bazı kararlar vereceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, farklı iş ortaklıklarına gireceğine, her zaman evlatlarına destek olacağına, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına inanılır.

Kahve falında yemyeşil alan gördüyseniz:

  • Herşeyde bir hayır vardır.

Kahve falında yemyeşil alan görmek maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına, anlaşmalardan cayılacağına yorulur.

Kahve falında yemyeşil bir göl görmek kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, çok huzurlu ve mutlu olması için elinden gelen herşeyin en iyisini gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında yemyeşil nehir görmek özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yemyeşil bir orman görmek çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, işlerin toparlanacağına rivayet eder.

Kahve falında yemyeşil ova görmek sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına delalettir.

Kahve falında yemyeşil vadi görmek yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına, evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yemyeşil dağ görmek can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine işaret eder.

Kahve falında yemyeşil deniz görmek yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir