AnaSayfa / Genel / Kahve falında yemyeşil deniz görmek

Kahve falında yemyeşil deniz görmek

Kahve falında yemyeşil deniz görmek iş hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, zengin olunacağına, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine, işlerinin açılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında yemyeşil deniz gördüyseniz:

  • Geçmişe bağlı olaylar duygusal huzursuzluklar yaratabilir.

Kahve falında yemyeşil deniz görmek ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yemyeşil bir yer görmek atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, kazançlı işlere girileceğine yorulur.

Kahve falında yemyeşil bir bahçe görmek bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yemyeşil ot görmek çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına, sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yemyeşil bir göl görmek çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında yemyeşil su görmek sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına, borç ödemeye inanılır.

Kahve falında yemyeşil ova görmek hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine, günahtan temizlenmeye tabir olunur.

Kahve falında yemyeşil vadi görmek yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir