AnaSayfa / Genel / Kahve falında yemyeşil dağ görmek

Kahve falında yemyeşil dağ görmek

Kahve falında yemyeşil dağ görmek çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine, büyük başarılar kazanılacağına, hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yemyeşil dağ gördüyseniz:

  • Kendi hakkınızda öğrenebileceğiniz bazı şeyler sizi şaşırtabilir.

Kahve falında yemyeşil dağ görmek daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına yorulur.

Kahve falında yemyeşil köy görmek belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına, sıkıntılarından arınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yemyeşil nehir görmek iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yemyeşil ot görmek sabır gösterdiği konularda emeline kavuşarak sonunda tüm isteklerine kavuşmuş, huzurlu bir insan olacağına, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına delalettir.

Kahve falında yemyeşil bir yer görmek kurulacak bir ortaklık sayesinde refah seviyesinin gittikçe yükseleceğine, genç kimselere eğitim vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yemyeşil ova görmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, onları kendi gözünden bile sakınacağına inanılır.

Kahve falında yemyeşil bir bahçe görmek yoğun duygular yaşayacağına, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına işaret eder.

Kahve falında yemyeşil vadi görmek birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir