AnaSayfa / Genel / Kahve falında yemyeşil ova görmek

Kahve falında yemyeşil ova görmek

Kahve falında yemyeşil ova görmek refah içinde olacağına, ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına, çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine yorulur.

Kahve falında yemyeşil ova gördüyseniz:

  • Herşeyin daha fazlasını elde edebileceğiniz senaryoların içindesiniz veya içine girmek üzeresiniz.

Kahve falında yemyeşil ova görmek eline çok güzel fırsatların geçeceğine, hakkında dedikodu çıkarılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ova görmek İslami olarak da Allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına inanılır.

Kahve falında düz ova görmek yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil ova görmek sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, fal sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında düz yeşil ova görmek geçimin kolaylaşacağına, rızkın genişleyeceğine, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına ve büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında yeşillik ova görmek şansının kendinden yana olacağına, canının sıkılacağına delalet eder.

Kahve falında yemyeşil deniz görmek çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına yorulur.

Kahve falında yemyeşil su görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir