AnaSayfa / Genel / Kahve falında yemyeşil bahçe görmek

Kahve falında yemyeşil bahçe görmek

Kahve falında yemyeşil bahçe görmek hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına, aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, hayırlı haberler alınacağına, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yemyeşil bahçe gördüyseniz:

  • Yaratıcı düşünmeniz durumunda yepyeni çevrelere açılabilme şansını yakalayacaksınız.

Kahve falında yemyeşil bahçe görmek sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında yemyeşil bir bahçe görmek içinin ferahlayacağına, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yemyeşil köy görmek sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine işaret eder.

Kahve falında yemyeşil nehir görmek yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına işaret eder.

Kahve falında yemyeşil tarla görmek borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza, kalkınacağına, ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında yemyeşil dağ görmek bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, birçok yeni fikir edinileceğine inanılır.

Kahve falında yemyeşil ağaç görmek deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yemyeşil bir yer görmek işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir