AnaSayfa / Genel / Kahve falında yemyeşil ağaç görmek

Kahve falında yemyeşil ağaç görmek

Kahve falında yemyeşil ağaç görmek yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, sıkıntılı günler geçireceğine, bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına, isteklerini yerine geleceğine, müjdeli haberler alacağına alamet eder.

Kahve falında yemyeşil ağaç gördüyseniz:

  • Dikkatli olmanızda fayda var.

Kahve falında yemyeşil ağaç görmek elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yemyeşil tarla görmek adını herkese duyuracağına, kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yemyeşil bir yer görmek hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yemyeşil dağ görmek onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında yemyeşil köy görmek çok zor günler geçirileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında yemyeşil ova görmek çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına rivayet eder.

Kahve falında yemyeşil buğday tarlası görmek büyük bir kalpkırıklığı yaşanacağına, tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına işaret eder.

Kahve falında yemyeşil bir orman görmek sıkıntılarından kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir