AnaSayfa / Genel / Kahve falında balıktan tiksinmek

Kahve falında balıktan tiksinmek

Kahve falında balıktan tiksinmek çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına, büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine işarettir.

Kahve falında balıktan tiksinmek gördüyseniz:

  • Parlak sözlerin etkisi altında kalarak kendinizi yıpratabilirsiniz.

Kahve falında balıktan tiksinmek çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fareden tiksinmek ortak bir noktada bulaşamayacağına, iş hayatında herkesin imreneceği bir konuma geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yediğinden tiksinmek iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına inanılır.

Kahve falında kediden tiksinmek yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, falı kapatan kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına işarettir.

Kahve falında yumurtadan tiksinmek aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına inanılır.

Kahve falında birinden tiksinmek ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına delalettir.

Kahve falında tuvaletten tiksinmek kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, afiyete ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birşeyden tiksinmek haneye dertlerin gireceğine , itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir