AnaSayfa / Genel / Kahve falında yemek yememek

Kahve falında yemek yememek

Kahve falında yemek yememek çok büyük kısmetlere sahip olacağına, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, haksızlık ve nankörlük göreceğine, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına ve çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, yağmur yağmamasına rivayet eder.

Kahve falında yemek yememek gördüyseniz:

  • Küçük gayretlerle büyük şeyler kazanabilirsiniz.

Kahve falında yemeği yememek ömür boyu devam edeceğine, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına işaret eder.

Kahve falında yemek görüp yememek endişelerinden kurtulacağına, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yemek yememek bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine, üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında yeme yemek çok rahat edeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölünün yemek yemesini görmek büyük zararlara uğrayacağına, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında yemek yemeye çalışmak âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine, tatsızlıkların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında yemek yemeye gitmek ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, her zaman çok üzgün olacağına yorulur.

Kahve falında haram yememek verimli olacak işler yapacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir