AnaSayfa / Genel / Kahve falında yemek yapmaya çalışmak

Kahve falında yemek yapmaya çalışmak

Kahve falında yemek yapmaya çalışmak sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine, işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına, atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yemek yapmaya çalışmak gördüyseniz:

  • Ciddi bir yapıdasınız.

Kahve falında yemek yemeye çalışmak gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına, kudret ve hidayet sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında yemek yapmaya çalışmak sonradan da çok üzüleceğine, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tarih çalışmak geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına işaret eder.

Kahve falında yüksek bir yere tırmanmaya çalışmak aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mağazada çalışmak elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına yorulur.

Kahve falında sigara yakmaya çalışmak sağlık içinde yaşanacağına, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına inanılır.

Kahve falında patronla çalışmak mutluluk, sevinç ve neşe verecek müjdeli bir haberin geleceğine, haram yollardan mal sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında hafızlığa çalışmak kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına, hafif ve iyi hissedeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir