AnaSayfa / Genel / Kahve falında yemek görüp yememek

Kahve falında yemek görüp yememek

Kahve falında yemek görüp yememek bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, kendisine ev alacağına, sırların ortaya çıkmasına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine, düşmanların çok üzüleceğine, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında yemek görüp yememek gördüyseniz:

  • Beklenmedik öneriler, teklifler veya hediyeler söz konusu olabilir.

Kahve falında yemek görüp yememek eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, istediği herşeye kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında tatlı görüp yememek falı kapatan kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına işaret eder.

Kahve falında pasta görüp yememek destek istediği kişilerden destek alamayacağına, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Kahve falında yeme yemek tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına inanılır.

Kahve falında ölünün yemek yemesini görmek yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine tabir olunur.

Kahve falında yemeği yememek yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına işaret eder.

Kahve falında yemek yemeye gitmek uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, güzel bir yola çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında yemek yemeye çalışmak tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine, sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir