AnaSayfa / Genel / Kahve falında yemek taşıdığını görmek

Kahve falında yemek taşıdığını görmek

Kahve falında yemek taşıdığını görmek atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine delalet eder.

Kahve falında yemek taşıdığını gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı, yaratıcılık gerektiren projelerinizi veya çocuklarınızla ilişkilerinizi ilgilendiren konularda olumlu veya ani gelişmeler var.

Kahve falında yemek taşıdığını görmek sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında ev taşıdığını görmek çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına delalet eder.

Kahve falında un taşıdığını görmek aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında çocuğunu sırtında taşıdığını görmek başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının evini taşıdığını görmek daha büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, sevdiklerine daha çok zaman ayıracağına yorulur.

Kahve falında bıçak taşıdığını görmek işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına ve çok büyük kazançlar elde edip huzurlu bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında çanta taşıdığını görmek çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında yük taşıdığını görmek onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir