AnaSayfa / Genel / Kahve falında un taşıdığını görmek

Kahve falında un taşıdığını görmek

Kahve falında un taşıdığını görmek zahmetli işlerin kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, endişelerin ve korkuların geçeceğine, onlara hocalık edeceğine, başarı için yılmadan çalışılacağına tabir olunur.

Kahve falında un taşıdığını gördüyseniz:

  • Herşeye hazır olmalısınız.

Kahve falında un çuvalı taşıdığını görmek işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında un taşıdığını görmek sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına yorulur.

Kahve falında masa taşıdığını görmek zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine inanılır.

Kahve falında bidonla su taşıdığını görmek sosyal hayatında da mutlu olacağına, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına işarettir.

Kahve falında kum taşıdığını görmek maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına, yardım almak istese de, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına yorulur.

Kahve falında komşunun ev taşıdığını görmek yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine, uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin yük taşıdığını görmek hayatının ağzının tadına göre olacağına, teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Kahve falında ekmek taşıdığını görmek işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir