AnaSayfa / Genel / Kahve falında çanta taşıdığını görmek

Kahve falında çanta taşıdığını görmek

Kahve falında çanta taşıdığını görmek bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, çok tahsilli bir kişi olacağına, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına, tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, aradaki buzları eriteceğine, borçların kısa sürede kapanacağına, rahat bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında çanta taşıdığını gördüyseniz:

  • Size duygusal şantaj yapan kişilere boyun eğmeniz gerekmiyor.

Kahve falında ağır çanta taşıdığını görmek son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine delalet eder.

Kahve falında çanta taşıdığını görmek sıkıntıların artacağına, insanlara iş öğreteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında halı taşıdığını görmek hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına, rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin ev taşıdığını görmek başarıyla geleceğine, başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cenaze taşıdığını görmek dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, kendisi için isabetli kararlar alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ev eşyası taşıdığını görmek yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, yükünün azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının eşya taşıdığını görmek kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına, maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında valiz taşıdığını görmek her nimetin lezzetine varacağına, maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir