AnaSayfa / Genel / Kahve falında yük taşıdığını görmek

Kahve falında yük taşıdığını görmek

Kahve falında yük taşıdığını görmek gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, ferah bir hayat yaşarken bir anda dara düşüleceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, duymadığı sözleri duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yük taşıdığını gördüyseniz:

  • Bir an önce harekete geçmenizde fayda var.

Kahve falında birinin yük taşıdığını görmek üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına, ticarette şansının yaver gideceğine inanılır.

Kahve falında sırtında yük taşıdığını görmek yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına, ondan mümkün mertebe en doğru şekilde faydalanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yük taşıdığını görmek çok sevineceği ve büyük bir mutluluk yaşayacağı bir döneme girdiğine ve bu sayede hayatını çok iyi bir şekilde devam ettireceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına işaret eder.

Kahve falında ölü taşıdığını görmek geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ekmek taşıdığını görmek çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke işarettir.

Kahve falında sırtında insan taşıdığını görmek dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına tabir olunur.

Kahve falında cenaze taşıdığını görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine yorulur.

Kahve falında birinin seni sırtında taşıdığını görmek ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir