AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyi evde saklamak

Kahve falında sevgiliyi evde saklamak

Kahve falında sevgiliyi evde saklamak bunun da onun için büyük bir rahatlık ve kolaylık olacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına, büyük mutluluk duyulacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine inanılır.

Kahve falında sevgiliyi evde saklamak gördüyseniz:

  • Eski şartların devam etmesi sizin için daha elverişlidir.

Kahve falında sevgiliyi evde saklamak sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına delalettir.

Kahve falında sevgiliyi saklamak zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, planlarının bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi saklamak söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, yokluğun biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evde birini saklamak kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına, yapılan ortaklıkların bozulacağına yorulur.

Kahve falında sevgilini evde görmek uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, ortaklı işlere girileceğine inanılır.

Kahve falında sevgiliyle evleneceğini görmek canın sıkılacağına, hayalindeki işi gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi eve almak başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evlenen eski sevgiliyi görmek o işin tüm risklerini göze alacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir