AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıçak sakladığını görmek

Kahve falında bıçak sakladığını görmek

Kahve falında bıçak sakladığını görmek rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine rivayet eder.

Kahve falında bıçak sakladığını gördüyseniz:

  • Yapılması gereken değişiklikleri yapabilmek veya alınması gereken kararları alabilmek için, daha fazla soru sormanız veya daha fazla bilgi toplamanız gerekiyor olabilir.

Kahve falında bıçağı saklamak maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına, bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına yorulur.

Kahve falında bıçak sakladığını görmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, işlerinin hafifleyeceğine inanılır.

Kahve falında bıçak saklamak elde bulunan maddi imkânların rahat bir şekilde kullanılacağına, zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzünü saklamak yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına, bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine alamet eder.

Kahve falında birşey sakladığını görmek işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine, iç sıkıntınızın azalacağına alamet eder.

Kahve falında para bulmak ve saklamak parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına işarettir.

Kahve falında bilezik saklamak rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir erkeği saklamak hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına bu sayede hayatının çok daha rahat, kolay ve zevkli hale geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir