AnaSayfa / Genel / Kahve falında cüzdan saklamak

Kahve falında cüzdan saklamak

Kahve falında cüzdan saklamak çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında cüzdan saklamak gördüyseniz:

  • Sizi uğraştıran bazı şeyleri sonuca bağlayabilirsiniz.

Kahve falında cüzdanı saklamak karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına yorulur.

Kahve falında cüzdan saklamak kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, saygı göreceğine alamet eder.

Kahve falında şarap saklamak işinde en iyisi olacağına, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına rivayet eder.

Kahve falında silah saklamak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, hastalıklara şifa bulunacağına delalettir.

Kahve falında ölen birini saklamak meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına, dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bozuk para saklamak kendisini çekemeyen insanları yenilgiye uğratacağına, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında makas saklamak çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine inanılır.

Kahve falında ölüleri saklamak ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir