AnaSayfa / Genel / Kahve falında bahçede armut görmek

Kahve falında bahçede armut görmek

Kahve falında bahçede armut görmek maddi imkânlarının azalacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, bol kazançlı günler geçireceğine, rahatlığa ve güzel bir yaşantının geleceğine, belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine delalettir.

Kahve falında bahçede armut gördüyseniz:

  • Kısa zamanda sıkılarak o ortamı terketme arzuları duyabilirsiniz.

Kahve falında armut bahçesi görmek canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bahçede armut toplamak aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına delalet eder.

Kahve falında bahçede armut görmek ele geçecek ve devamı olmayacak mala, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında bahçeden armut toplamak ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bahçede armut yemek onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında armut satın almak kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine delalet eder.

Kahve falında elma armut yemek işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, uzak bir yola gidileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pazarda armut görmek alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir