AnaSayfa / Genel / Kahve falında bahçede armut yemek

Kahve falında bahçede armut yemek

Kahve falında bahçede armut yemek yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, rızkın genişleyeceğine, namaz kılacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, kısmetin ve talihin açılacağına, gelişmelerin olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bahçede armut yemek gördüyseniz:

  • Ne kadar akılcı olursanız o kadar az şaşırırsınız.

Kahve falında bahçede armut yemek düşmanından kurtulmaya, moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bahçeden armut toplamak kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında bahçede armut görmek iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine alamet eder.

Kahve falında bahçede armut toplamak başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, borçlanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında armut bahçesi görmek çalışmalarının takdire layık görüleceğine, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına ve vakit kaybetmeden müdahale ederek işleri eski haline getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında armut yemek görmek yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine inanılır.

Kahve falında armut koparıp yemek maddi gücünü yitireceğine, sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına delalet eder.

Kahve falında armut ağacından armut yemek karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir