AnaSayfa / Genel / Kahve falında daldan armut toplamak

Kahve falında daldan armut toplamak

Kahve falında daldan armut toplamak huzurlu günlerin biteceğine, hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine, edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına delalettir.

Kahve falında daldan armut toplamak gördüyseniz:

  • Başkalarını etkilemek için aşırı harcamalar yapmamalısınız.

Kahve falında daldan armut toplamak patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına, çok büyük ve değerli işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dalda armut görmek esenlik bulacağına, rahata ereceğine, özellikle evlilik için gün sayılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında daldan ceviz toplamak şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında daldan vişne toplamak işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında daldan fındık toplamak insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında daldan yeşil erik toplamak sabır ve azim göstermesi sayesinde hayırlı bir iş hayatına ve mutlu bir evliliğe sahip olacağına, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında daldan kiraz toplamak kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, hiçbir sorun yaşamayacağına işarettir.

Kahve falında daldan üzüm toplamak sürekli yerinde sayacağına, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir