AnaSayfa / Genel / Kahve falında bahçeden armut toplamak

Kahve falında bahçeden armut toplamak

Kahve falında bahçeden armut toplamak geçiminin rahat ve kolay olacağına, yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına, sıkıntı yaratan ve zor durumlara düşmeye sebep olan insanların uzaklaştırılacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına delalet eder.

Kahve falında bahçeden armut toplamak gördüyseniz:

  • Başkalarına etkilemek için değil, gittiğiniz yolda başarılı olmak için uğraşmalısınız.

Kahve falında bahçeden armut toplamak zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bahçede armut toplamak yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine işaret eder.

Kahve falında armut bahçesi görmek maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında bahçede armut görmek işlerin günden güne açılacağına, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında bahçede armut yemek hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına, insanların yolunu aydınlatacağına işarettir.

Kahve falında yerden armut toplamak moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, zorlukların yaşanacağına yorulur.

Kahve falında sarı armut toplamak çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında ağaçtan armut topladığını görmek kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir