AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil armut toplamak

Kahve falında yeşil armut toplamak

Kahve falında yeşil armut toplamak keyifleneceğine ve neşeli olacağına, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, iş hayatında saygı göreceğine işarettir.

Kahve falında yeşil armut toplamak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişiyle ilgili planlarınızı, eğilimlerinizi ya da endişelerinizi tartışabilirsiniz.

Kahve falında yeşil armut toplamak fal sahibinin mutluluğua kavuşacağına, helal lokma yiyeceğine delalettir.

Kahve falında ağaçtan armut topladığını görmek ekmeksiz ve parasız kalacağına, başarılarının devamlı olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine alamet eder.

Kahve falında ağaçtan armut toplamak yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, sevindirici olaylar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında bahçede armut toplamak bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı armut toplamak ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına ve epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine inanılır.

Kahve falında dalından armut toplamak işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ağaçta armut toplamak parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına tabir olunur.

Kahve falında elma ve armut toplamak vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir