AnaSayfa / Genel / Kahve falında yemek kepçe görmek

Kahve falında yemek kepçe görmek

Kahve falında yemek kepçe görmek kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren fal sahibinin amacına ulaşacağına, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına, maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine işaret eder.

Kahve falında yemek kepçe gördüyseniz:

  • Bilin ki, kabul edilmeye zorlanmadığınız taktirde geleneksel düşünceler daha olumlu sonuçlar verebilir.

Kahve falında kepçeyle yemek kendisine bir çiftlik evi alacağına, sevindirici haberler alınacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine tabir olunur.

Kahve falında yemek kepçesi görmek başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına inanılır.

Kahve falında yemek kepçe görmek kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine alamet eder.

Kahve falında tahta kepçe görmek iç dünyasında rahata kavuşacağına, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kulakları kepçe görmek attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, işe ve aşa kavuşacağına yorulur.

Kahve falında kepçeyle çukur açmak uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına, anne baba duaları alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında metal kepçe görmek yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, işlerinin istediği gibi olacağına işarettir.

Kahve falında iş kepçesi görmek istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, yeni yerler göreceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir