AnaSayfa / Genel / Kahve falında iş kepçesi görmek

Kahve falında iş kepçesi görmek

Kahve falında iş kepçesi görmek deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına ve sorunlarının üstesinden hızlı bir şekilde geleceğine, yeni gayrimenkuller alınacağına delalet eder.

Kahve falında iş kepçesi gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizde daha doğrusu sosyal ilişkilerinizde, bazı anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında iş kepçesi görmek çok büyük başarılara imza atacağına, bu sayede kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kepçe iş makinası görmek zor günlerin uzaklaşacağına, moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine işarettir.

Kahve falında yemek kepçe görmek yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında metal kepçe görmek büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında kepçe aracı görmek uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına tabir olunur.

Kahve falında kaşık kepçe görmek maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Kahve falında kepçe sürmek problemlerini çözeceğine ve kendisine dert olan şeylerden kurtulup, huzur bulacağına, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine tabir olunur.

Kahve falında paletli kepçe görmek işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kazancının günden güne arttıracağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir