AnaSayfa / Genel / Kahve falında metal kepçe görmek

Kahve falında metal kepçe görmek

Kahve falında metal kepçe görmek aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine delalet eder.

Kahve falında metal kepçe gördüyseniz:

  • Bir kadın arkadaşınızdan bazı resmi işlerinizi halletmesi için yardım isteyeceksiniz.

Kahve falında metal kepçe görmek işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kepçeyle çukur açmak özel hayatında mutlu olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kepçe operatörü görmek daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına yorulur.

Kahve falında paletli kepçe görmek bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine ve karşısına çok hayırlı kapıların açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yemek kepçe görmek çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında kepçe altında kalmak paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine yorulur.

Kahve falında çorba kepçesi görmek karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında gümüş kepçe görmek günahtan temizlenmeye, sevdiği kişilerle arasının açılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir