AnaSayfa / Genel / Kahve falında kepçeyle yemek

Kahve falında kepçeyle yemek

Kahve falında kepçeyle yemek geleceğinin mutlulukla dolacağına, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına delalettir.

Kahve falında kepçeyle yemek gördüyseniz:

  • Belli konularda size katkı veya katılımda bulunmak isteyen kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında yemek kepçesi görmek fal sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yemek kepçe görmek kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kepçeyle yemek bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, geleceğin hayır ve güzellik getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kulağının kepçe olduğunu görmek kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, yüklü miktarda para kazanacağına inanılır.

Kahve falında kepçe kaşık görmek öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına tabir olunur.

Kahve falında dozer kepçesi görmek işlerinden feragat edeceğine, günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kulaklarını kepçe görmek yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, sabırla hayatına devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında tahta kepçe görmek hevesinin kursağında kalacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir