AnaSayfa / Genel / Kahve falında elma armut yemek

Kahve falında elma armut yemek

Kahve falında elma armut yemek muradın yerine geleceğine, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına, de fal sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına, eline büyük paralar geçeceğine, fal sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine, az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına işaret eder.

Kahve falında elma armut yemek gördüyseniz:

  • Gerçeklerin çarpıtılmaması gerekiyor.

Kahve falında elma ve armut yemek tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına yorulur.

Kahve falında elma armut yemek tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına, daha rahat şekilde tüketim yapacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında elma ve armut görmek çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına, her zaman hakkına sahip çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elma armut çalmak çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında elma ve armut toplamak çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine ve maddi zararlara uğranacağına, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına yorulur.

Kahve falında armut elma görmek sorunların çözüm bulacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında elma armut ağacı görmek açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine delalettir.

Kahve falında elma armut görmek kötü haberlerin alınacağına, iyi fırsatlar, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir