AnaSayfa / Genel / Kahve falında armut satın almak

Kahve falında armut satın almak

Kahve falında armut satın almak kendisini iyi hissedeceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, dertlerine derman arayacağına, ağrı ve sancılarından kurtulacağına delalettir.

Kahve falında armut satın almak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin fikirleri yerine kendinizinkilere odaklanmalısınız.

Kahve falında armut satın almak afiyette olacağına, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine işarettir.

Kahve falında armut koparmak işlerinin gerileyeceğine, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine delalettir.

Kahve falında ısırılmış armut görmek bazen umutlarını yitireceğine, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında armut kesmek işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, hedeflere ulaşılacağına, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına işaret eder.

Kahve falında elma armut ağacı görmek yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına alamet eder.

Kahve falında armut yemek fal sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine yorulur.

Kahve falında yaban armudu görmek ferah bir haneye sahip olunacağına, insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye delalettir.

Kahve falında armut suyu görmek verilen  sözlerin tutulacağına, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir