AnaSayfa / Genel / Kahve falında yemek içinde fare görmek

Kahve falında yemek içinde fare görmek

Kahve falında yemek içinde fare görmek emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, çok büyük başarı kazanacağına, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine alamet eder.

Kahve falında yemek içinde fare gördüyseniz:

  • Daha çok sosyalleşmelisiniz.

Kahve falında yemeğin içinde fare görmek sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında yemek içinde fare görmek gönlünce bir yaşamı olacağına, anne babanın bu sayede mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında un içinde fare görmek çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine, hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ekmek içinde fare görmek maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında kutu içinde fare görmek istediği noktalara geleceğine, kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tencerenin içinde fare görmek çok daha güçlü biri haline geleceğine, beklentilerine ulaşacağına, çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında su içinde fare görmek toparlanacağına, kendine geleceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına inanılır.

Kahve falında yoğurdun içinde fare görmek atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine, dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir